Skøn og rummelig familieafdeling med 1 stort værelse, 1 mindre værelse og opholdsstue

Værelse 5A

På 1. sal mod den hyggelige gårdsplads er et stort værelse på 23 m2, hvor den lille familie kan finde sig til rette i en dobbeltseng på 180×210 cm og en enkeltseng på 90x200cm, der giver mulighed for en ekstra opredning.

Værelset giver med sine lyse afstemte, farver mulighed for en rolig stund med en god bog i den behagelige stol og en god nats søvn.

Nyd himlen gennem skråvinduerne, og gårdspladsen med det store flotte akacietræ, der i maj/juni blomstrer med smukke, hvide ærteblomster i hængende klaser.

Pr. nat ved 2 personer: kr. 800,- (Euro 108,-) Ekstra opredning kr. 175,- (Euro 24,-) inklusive moms

Værelse 5B

Værelset på 13 m2 ligger på 1.sal med kik til både have og marker. Her kan du og din ven nyde en god nats søvn i de 2 enkeltsenge på 90×200 cm. Værelset er indrettet i lyse, afstemte farver med synlige, rustikke bjælker og fritstående spær.

Pr. nat ved 2 personer: kr. 700,- (Euro 94,-) inklusive moms

Fælles for værelse 5A og 5B

I stueplan finder I et hyggeligt opholdsrum på 20 m2 med spisebord og lille sofagruppe, der er privat for værelse 5A og 5B og derfor ikke deles med andre gæster.

Med udsigt til den lille lukkede have kan du ved bordet i opholdsstuen fordybe dig i dit arbejde, og når dagen går på hæld, kan du slappe af på terrassen, inden du lader dig sænke ned i sengen til en god nats søvn.

Er du afsted med familien, fungerer rummet som opholdsstue, hvor der er plads til både spisning, spil og læsning.

Værelse 5A og Værelse 5B kan bookes samlet eller hver for sig.

Akaciegaarden Bed & Breakfast - parken - copyright: Camilla Gregers-Høegh

En lille oase på Stevns